Kultura

pridružit će im se i gosti

Puhački orkestar grada Pule obilježava 30 godina osnutka koncertom na Forumu

Prvoj i najvećoj sekciji Puhačkom orkestru pridružit će se i drugi sastavi koji djeluju u udruzi - Big Band Pula i Ženska klapa Teranke


 
1 min
Borka Petrović

Prvoj i najvećoj sekciji Puhačkom orkestru pridružit će se i drugi sastavi koji djeluju u udruzi - Big Band Pula i Ženska klapa Teranke

U povodu 30. obljetnice osnutka udruge i prvog nastupa prije tri desetljeća, Puhački orkestar grada Pule održat će koncert u utorak 30. svibnja s početkom u 11 sati na pulskom Forumu, pod ravnanjem dirigenta Branka Sterpina.

Prvoj i najvećoj sekciji Puhačkom orkestru pridružit će se i drugi sastavi koji djeluju u udruzi - Big Band Pula i Ženska klapa Teranke.

Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji pridružiti će se i orkestri pulske glazbene škole Puhački orkestar Osnovne glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova koji vodi Vedran Vojnić, prof. te Puhački orkestar Srednje glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova koji vodi Sonja Domitrović, prof.

Pokrovitelj koncerta je Grad Pula, suorganizator SAKUD Pula, a organizator Puhački orkestar grada Pule.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.