Politika i društvo

nakon dvije godine

Ministarstvo napokon objavilo natječaj za direktora Zračne luke Pula

Iako je Nina Vojnić Žagar trebala biti tek prijelazno kadrovsko rješenje do objave natječaja za direktora, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, ni nakon dvije godine, sve do nedavno to nije učinilo


 
1 min
Danijela Bašić-Palković
Zračna luka Pula FOTO: Pixsell

Iako je Nina Vojnić Žagar trebala biti tek prijelazno kadrovsko rješenje do objave natječaja za direktora, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, ni nakon dvije godine, sve do nedavno to nije učinilo

Iako od Ministarstva mora, prometa i infastrukture nikad nismo dobili odgovor na pitanja kada će se raspisati natječaj za novog  direktora pulske Zračne luke, nadležno Ministarstvo 1. travnja napokon je objavilo natječaj za člana Uprave, odnosno direktora Zračne luke Pula.

Zainteresirani kandidati mogu se javiti u roku od 15 dana, a biti će zanimljivo vidjeti hoće li se javiti i aktualna direktorica Nina Vojnić Žagar koju već duže vrijeme pojedini zaposlenici prozivaju za mobing i šikaniranje, o čemu smo ranije pisali.

Iako je Vojnić Žagar trebala biti tek prijelazno kadrovsko rješenje do objave natječaja za direktora, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, ni nakon dvije godine, sve do nedavno to nije učinilo.

Zanimljivo je da je Vlada 18. veljače, sada već po peti put, produljila šestomjesečni mandat direktorici Nini Vojnić Žagar, a nepuna dva mjeseca kasnije, raspisuje se natječaj. 


Nastavite čitati

Istra
 

VODNJAN/DIGNANO: Ljetni koncerti limene glazbe / I concerti estivi della banda d'ottoni

Limena glazba Grada Vodnjana i Zajednice Talijana Vodnjan pod vodstvom maestra Branka Sterpina, subotnjim matinejama razveseljavati trgove u Galižani, Vodnjanu i Peroju * La Banda d’ottoni della Città di Dignano e della Comunità degli Italiani di Dignano, guidata dal Maestro Branko Sterpin, torna a rallegrare, con una serie di concerti estivi, le piazze di Gallesano, Dignano e Peroi

Istra
 

BLAGO JADRANSKOG MORA: pokretna izložba od sutra do subote u Puli, potom u Umagu i Poreču

Izložba „Blago jadranskog podmorja“ postavljena je u 12 metarskom autobusu sa 225 eksponata od 65 vrsta ljuštura, oklopa i skeleta školjkaša, puževa, koralja, spužava i bodljikaša Jadranskog mora * Ovu  kombinaciju atrakcije i edukacije posjetitelji moći vidjeti u Puli na Rivi 7., 8. i 9., u Umagu na Trgu slobode 10., 11. i 12., te u Poreču na Peškeri 13., 14. i 15. lipnja

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.