Politika i društvo

nakon dvije godine

Ministarstvo napokon objavilo natječaj za direktora Zračne luke Pula

Iako je Nina Vojnić Žagar trebala biti tek prijelazno kadrovsko rješenje do objave natječaja za direktora, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, ni nakon dvije godine, sve do nedavno to nije učinilo


 
1 min
Danijela Bašić-Palković
Zračna luka Pula FOTO: Pixsell

Iako je Nina Vojnić Žagar trebala biti tek prijelazno kadrovsko rješenje do objave natječaja za direktora, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, ni nakon dvije godine, sve do nedavno to nije učinilo

Iako od Ministarstva mora, prometa i infastrukture nikad nismo dobili odgovor na pitanja kada će se raspisati natječaj za novog  direktora pulske Zračne luke, nadležno Ministarstvo 1. travnja napokon je objavilo natječaj za člana Uprave, odnosno direktora Zračne luke Pula.

Zainteresirani kandidati mogu se javiti u roku od 15 dana, a biti će zanimljivo vidjeti hoće li se javiti i aktualna direktorica Nina Vojnić Žagar koju već duže vrijeme pojedini zaposlenici prozivaju za mobing i šikaniranje, o čemu smo ranije pisali.

Iako je Vojnić Žagar trebala biti tek prijelazno kadrovsko rješenje do objave natječaja za direktora, Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, ni nakon dvije godine, sve do nedavno to nije učinilo.

Zanimljivo je da je Vlada 18. veljače, sada već po peti put, produljila šestomjesečni mandat direktorici Nini Vojnić Žagar, a nepuna dva mjeseca kasnije, raspisuje se natječaj. 


Nastavite čitati

Istra
 

Dani otvorenih vrata cijepljenja protiv HPV-a - bez naručivanja i najave

U organizaciji Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, djevojke i mladići u dobi do 25 godina mogu se tijekom listopada bez naručivanja i najave cijepiti protiv humanog papiloma virusa (HPV) u Savjetovalištima za spolno zdravlje Istarske županije, pri školskoj medicini, od 15 do 17 sati

Istra
 

DRASTIČNO POSKUPLJENJE: Kaštijun će od 1. siječnja primjenjivati novi cjenik. Prijevoz, obrada i zbrinjavanja otpada s dosadašnjih 72, raste na 146 eura!

Dodatke ugovora o prijevozu, obradi i zbrinjavanju miješanog komunalnog otpada 27. rujna potpisali su Komunalni servis Rovinj, Pula Herculanea i Usluga Poreč. Tvrtke 6 maj Umag, 1 maj Labin i Med eko servis,  dodatke ugovora će potpisati po dobivanju suglasnosti nadležnog tijela (osnivača). Potpisivanju dodatka ugovora nisu se odazvale tvrtke Contrada d.o.o. Vodnjan, Park d.o.o. Buzet i Usluga d.o.o. Pazin, rekao je direktor Kaštijuna Dražen Stilinović

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.