Sport i rekreacija

bavit će se članicama južne zone

Hrvatska ima predstavnicu u tijelu Europskog golf saveza

Jelača će se u odboru  prvenstveno baviti članicama južne zone, zone sa 20 zemalja, pomoći u implementaciji novog handicap sustava, novim izmjerama golf igrališta i postavljanju centralne baze svih igrališta


 
1 min
Istra24
Ilustracija/Pixabay

Jelača će se u odboru  prvenstveno baviti članicama južne zone, zone sa 20 zemalja, pomoći u implementaciji novog handicap sustava, novim izmjerama golf igrališta i postavljanju centralne baze svih igrališta

Sonja Jelača, tajnica Hrvatskog golf saveza, imenovana je na zadnjoj skupštini Europskog golf saveza (European Golf Association)  u EGA odbor za handicap i izmjere igrališta.

Jelača će se u odboru  prvenstveno baviti članicama južne zone, zone sa 20 zemalja, pomoći u implementaciji novog handicap sustava, novim izmjerama golf igrališta i postavljanju centralne baze svih igrališta što ovaj EGA odbor radi u suradnji s R&A i USGA.

Njezin rad će svakako utjecati na razvoj golfa u tim zemljama a obzirom da je Hrvatski golf savez članica EGA, Jelača će time predstavljati i Hrvatski golf te doprinositi promociji i razvoju golfa u Hrvatskoj, objavio je Hrvatski golf savez.

Europski golf savez je neprofitna organizacija sa sjedištem u Epalingesu u Švicarskoj, koja je osnovana 1937. godine u Luksemburgu.Glavna djelatnost EGA-e sastoji se od koordinacije i suorganizacije europskih amaterskih prvenstava u golfu. Europski golf savez trenutno čini 49 zemalja članica, a vođen je od strane tri odbora- - Izvršni odbor (10 članova),  Natjecateljski odbor (12 članova) i EGA Handicap & Izmjere igrališta odbor (8 članova).


Nastavite čitati

Nezavisni tim evaluatora smatra da je Zakon o pravu na pristup informacijama kvalitetan

Voditelj evaluacijskog tima Edmond Miletić kao glavnu preporuku za unapređenje zakona istaknuo je nastavak institucionalne i organizacijske potpore instituciji povjerenika za informiranje, permanentnu edukaciju svih obveznika zakona i potrebu nastavka proaktivne objave informacija tijela javne vlasti  * Anketa je pokazala da čak 75 posto ispitanika nije znalo da građani imaju pravo žalbe povjereniku ako im tijelo javne vlasti uskrati pravo na informaciju te da nijedan ispitanik nije znao ime institucije koja štiti pravo građana na pristup informacijama

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.