Kultura

sutra u pićnu

Mjesec pripovijedanja u CENKI-ju: Gostuje Aleksandar Bančić

Posljednje slušanje priča u Mjesecu pripovijedanja u Centru za nematerijalnu kulturu Istre Etnografskog muzeja Istre u Pićnu, održat će se sutra, 22. ožujka, u 17 sati


 
1 min
Istra24

Posljednje slušanje priča u Mjesecu pripovijedanja u Centru za nematerijalnu kulturu Istre Etnografskog muzeja Istre u Pićnu, održat će se sutra, 22. ožujka, u 17 sati

Posljednje slušanje priča u Mjesecu pripovijedanja u Centru za nematerijalnu kulturu Istre Etnografskog muzeja Istre u Pićnu, održat će se sutra, 22. ožujka, u 17 sati.

Priče će pričati Aleksandar Bančić, dramski pedagog i glumac Istarskog narodnog kazališta Gradskog kazališta Pula. Njegovim će se gostovanjem obilježiti ovogodišnji Svjetski dan pripovijedanja koji za temu ima „Izgubljeno- nađeno".

Dođite ćuti što se u Aleksandrovim pričama izgubilo, a što pronašlo, pozivaju organizatori.


Nastavite čitati

Istra
 

ISTRA I DALJE BEZ STAMBENE ZAJEDNICE ZA OSOBE S AUTIZMOM Pregovori s Gradom Pulom nisu urodili plodom. U vodu pada i 11 i pol milijuna kuna težak EU projekt?

U Istri ne postoji nijedna stambena zajednica za osobe s autizmom, za razliku od drugih krajeva Hrvatske. Pregovori koje je Udruga za autizam Istra vodila s Gradom Pulom nisu imali rezultata, a gdje se stalo s projektom Europskog socijalnog fonda koji je napokon trebao omogućiti organizirano stanovanje osobama s autizmom u Istri, od v.d. ravnateljice Centra za rehabilitaciju Pula, u kojem je projekt pokrenut prije nekoliko godina - nismo uspjeli doznati. Roditelji na sve kažu: Izvisili smo!

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.