Kultura

u petak u rojcu

Projekcija audiovizualnog umjetničkog rada članova udruge Armazonex

U Dnevnom boravku Rojca publika će imati priliku pogledati premijeru videa „Zone-X Imaginarium“, a cijeli video će nakon premijere biti objavljen na Youtube kanalu „M.G.K. MUSICA“


 
1 min
Borka Petrović

U Dnevnom boravku Rojca publika će imati priliku pogledati premijeru videa „Zone-X Imaginarium“, a cijeli video će nakon premijere biti objavljen na Youtube kanalu „M.G.K. MUSICA“

U petak 25. veljače 2022. godine u 19 sati u Dnevnom boravku Rojca, održat će se projekcija audiovizualnog umjetničkog rada članova udruge Armazonex "Zone-X Imaginarium“ Ilenie Grbac Knapić (vizuali) i Marka Grbca Knapića (audio).

Zone-X - nepoznato područje; Imaginarium - maštanje, skraćeno „Imaginarium X“; putovanje kroz nepoznato na koje vas vodi Armazonex obitelj, Ilenia i Marko, koji glazbom i videom predstavljaju svoje umjetničko djelovanje koje se proteže unatrag 15 godina i koje obuhvaća zajednički rad na međunarodnim, regionalnim i lokalnim događanjima kao što su „Book festival“ u Portugalu, „Solstice festival“ u Nizozemskoj, „MoDeM festival“ u Hrvatskoj, zatim brojna „Psygendering“ događanja u Puli i okolici, ali i još mnogo toga.

U Dnevnom boravku Rojca publika će imati priliku pogledati premijeru videa „Zone-X Imaginarium“, a cijeli video će nakon premijere biti objavljen na Youtube kanalu „M.G.K. MUSICA“.

Događanje je organizirano uz pridržavanje svih propisanih mjera zaštite od pandemije koronavirusa. Za sudjelovanje se potrebno prijaviti se putem maila info.surojc@gmail.com, a dozvoljeno je 15 osoba.

Projekt „Zone-X Imaginarium“ provodi se uz potporu Upravnog odjela za kulturu i razvoj civilnog društva Grada Pule.


FOTO: Grad Pula

Nastavite čitati

Pula
 

Predavanje Gorana Blaževića: Ekspedicija na devi kroz pustinju Rub al Khali

Druga knjiga Gorana Blaževića „Karavana“ donosi priču o nesvakidašnjem iskustvu prelaska jedne od najvećih svjetskih pustinja, Rub al Khali u Saudijskoj Arabiji. Nakon „Svilima“, knjige o njegovom 3300 km dugom pješačenju od Jordana do Hrvatske, Blažević je ovoga puta 650 km pijeska prešao – na leđima jedne deve.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.