Kultura

Skandal o kojem će se još dugo pričati:

Will Smith pljusnuo komičara Chrisa Rocka na pozornici


 
2 min
Istra24

Glumac Will Smith je na dodjeli Oscara udario komičara Chrisa Rocka nakon što se ovaj našalio na račun ćelavosti Smithove supruge Jade.

Will Smith udario je komičara u glavu i vratio se na svoje mjesto dovikujući komičaru da ne spominje ime njegove supruge, javlja index.hr.

"Šok i nevjerica" na licima glumaca nakon Smithovog incidenta FOTO: Twetter

Naime, Chris je rekao kako jedva čeka vidjeti Jadu Pinkett Smith u filmu G.I. Jane 2. To je bila šala motivirana novom, obrijanom frizurom Pinkett Smith. Na to je Smith ustao, popeo se na pozornicu i napao Rocka, da bi se vratio na svoje mjesto urlajući da ne uzima ime njegove žene u usta. 

"O wow, Will Smith me upravo prebio", rekao je Rock nakon incidenta.

Problem među njima nastao 2016.?

Jada Pinkett Smith već se godinama bori s alopecijom, stanjem zbog kojeg je izgubila dobar dio kose. Prvi put je o tome javno progovorila 2018. godine.

Američki mediji sada pišu da se incident između Smitha i Rocka možda kuhao zadnjih šest godina, od dodjele Oscara 2016. godine. Rock je i tada bio voditelj ceremonije te se našalio na račun Smitha i Jade koji su te godine dodjelu bojkotirali zbog manjka crnaca među nominiranima

"Ali što se dogodilo ove godine? Ljudi su se naljutili. Spike Lee se naljutio... Jada Pinkett Smith se naljutila. Will Smith se naljutio. Svi su se naljutili. Jada je rekla da neće doći, protestirat će. Zar nije u TV emisiji? Jada koja bojkotira Oscara je kao da ja bojkotiram Rihannine gaćice - nisam ni pozvan u njih", rekao je tada Rock.

"Ali razumijem. Razumijem da ste ljuti - Jada je ljuta, njezin čovjek Will nije bio nominiran. Shvaćam. Treba reći istinu. Shvaćam. Nije pošteno da je Will bio tako dobar u svom filmu i da nije bio nominiran. Također nije fer da je Willu plaćeno 20 milijuna dolara za Divlji zapad", dodao je.


Nastavite čitati

Svijet
 

Film Christophera Nolana "Oppenheimer" osvojio je sedam Oscara

"Oppenheimer" je Oscara dobio za najbolji film, režiju, glavnu i sporednu mušku ulogu, originalnu glazbu, fotografiju i montažu, a "Uboga stvorenja" za glavnu žensku ulogu, scenografiju, šminku i frizuru te kostimografiju. Najbolji međunarodni film je "Zona interesa" koji je nagrađen i u kategoriji zvuka

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.