Kultura

Gradska knjižnica i čitaonica Pula

Promocija slikovnice "More više ne mòre" članova Udruge cerebralne paraliza Istarske županije

Ovu, petu slikovnicu Udruge cerebralne paraliza Istarske županije napisali su i ilustrirali članovi udruge i Vedran Rakić Zmaj; literarnu radionicu vodila je Roberta Stevanović, a likovnu Ivana Bilić i Valent Hrvatin. Tekst je preveo Marin Petrović


 
1 min
Istra24

Ovu, petu slikovnicu Udruge cerebralne paraliza Istarske županije napisali su i ilustrirali članovi udruge i Vedran Rakić Zmaj; literarnu radionicu vodila je Roberta Stevanović, a likovnu Ivana Bilić i Valent Hrvatin. Tekst je preveo Marin Petrović

Na Dan planeta Zemlje - u ponedjeljak, 22. travnja 2024. - u dvorani Gradske knjižnice i čitaonice Pula bit će predstavljena slikovnica More više ne mòre članova Udruge cerebralne paraliza Istarske županije.

Promocija počinje u 18 sati. U glazbenom dijelu programa sudjelovat će Leonarda Budija, gok će glumci Teatra Naranča ispričati priču o moru koje više ne more.

Ovu, petu slikovnicu Udruge cerebralne paraliza Istarske županije napisali su i ilustrirali članovi udruge i Vedran Rakić Zmaj; literarnu radionicu vodila je Roberta Stevanović, a likovnu Ivana Bilić i Valent Hrvatin. Tekst je preveo Marin Petrović.

Slikovnica je izdana zahvaljujući sredstvima EU-a iz programa Europske snage solidarnosti, Grada Pule te donacijama građana.


Nastavite čitati

Pula
 

Finale Eurosonga uživo na velikom platnu, uz kokice možete navijati za našeg predstavnika Baby Lasagnu

Uzbudljiv filmski tjedan od 2. do 8. svibnja otvaraju tri nova naslova - romantična drama “Izazivači” sa Zendayom u glavnoj ulozi, “Savršeni dani” Wima Wendersa te zabavna avantura “Nerazdvojni” od scenarista velikog hita „Priča o igračkama”. Filmovi za sva vremena u svibnju su u znaku Alfreda Hitchcocka. Na programu su Dani slovenskog filma, a posebno izdvajamo premijernu projekciju dokumentarca “U ime oca - Breda” redateljice Ines Pletikos koja gostuje u Kinu Valli. Najavljujemo i zajedničko gledanje finala Eurosonga na velikom platnu i uz savršen zvuk u Kinu Vall

Pula
 

Danas u 10 sati otvara se 15. FLORIJA

Cilj, već tradicionalne 15. FLORIJE, je poticanje građana na uređenje okućnica i balkona i širenje svijesti o utjecaju hortikulturnog uređenja. Upravo stoga sajam svake godine privuče mnoštvo posjetitelja koji traže inspiraciju za uređenje svoga doma i okućnice

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.