Kultura

KONCERTI U KOLOVOZU

Na pulskom Kaštelu će ovog ljeta svirati Mile Kekin i Zabranjeno pušenje

Mile Kekin nastavlja sa svojom turnejom "Soundtrack za život", tako će ovog ljeta nastupiti 8. kolovoza u 21.30 sati na pulskom Kaštelu. Koncertom koji će se održati 14. kolovoza od 21.30 sati, Zabranjeno pušenje obilježava 40 godina od izdavanja prvog albuma “Das ist Walter”


 
2 min
Leonid Slijepčević

Mile Kekin nastavlja sa svojom turnejom "Soundtrack za život", tako će ovog ljeta nastupiti 8. kolovoza u 21.30 sati na pulskom Kaštelu. Koncertom koji će se održati 14. kolovoza od 21.30 sati, Zabranjeno pušenje obilježava 40 godina od izdavanja prvog albuma “Das ist Walter”

Mile Kekin nastavlja sa svojom turnejom "Soundtrack za život", tako će ovog ljeta nastupiti 8. kolovoza u 21.30 sati i na pulskom Kaštelu gdje će odsvirat "Best of..." cijele svoje dosadašnje karijere – od Hladnog piva do samostalnih izdanja.

Svirat će se sve od albuma ‘Šamar‘ pa do njegovog aktualnog i hvaljenog solo albuma "Nježno đonom", pa će se moći čuti hitovi kao što su Vjeruj u mene, Soundtrack za život, Pitala si me, Samo za taj osjećaj, Teško je ful biti kul, Nije sve tako sivo, Na ovim prostorima, Vjeruj u mene, Reno 4, Atlas, Takav par, Zubić vila...

Ulaznice po cijeni od 20 eura u prodaji su preko sustava Entrio.hr, Tisak media, i poslovnicama Entrio.hr.

Na pulskom Kaštelu, 14. kolovoza od 21.30 sati, Zabranjeno pušenje obilježava 40 godina od izdavanja prvog albuma “Das ist Walter”.

“Zenica Blues”, “Selena, vrati se, Selena”, “Anarhija All Over Baščaršija”, “Šeki is on the Road Again” i ostali vječni hitovi, nastali su samo na tom prvom albumu koji je posveta Walteru, ilegalacu iz 2. svjetskog rata, simbolu otpora fašistima koji je poginuo 1945. godine na dan oslobođenja Sarajeva.

Svojim revolucionarnim pogledom i idejama, Zabranjeno pušenje je još davne 1980.godine, unijelo novu energiju i pravac u glazbu, ali i u društvo. Od tada do danas, nakon dvanaest studijskih i šest live-kompilacijskih albuma, Zabranjeno pušenje održava nivo kvalitete i energije istim, ako ne i boljim nego na početku.

Na velikom open air koncertu na pulskom Kaštelu, najavljuje se pravi spektakl i pokoje iznenađenje! Zabranjeno pušenje provest će nas kroz najbolje od najboljeg. Tako će se na listi uz Waltera, sigurno naći  dobro poznati likovi poput Pišonje i Žuge, Fikrete, Guzonjinog sina, Ibre, Halida i djevojčica kojima miriše koža.

Vrhunsku i dobro uhodanu postavu čine Davor Sučić aka Sejo Sexon, Robert Boldižar Robi, Toni Lović, Branko Trajkov Trak, Dejan Orešković Klo i Anđela Zebec. Noviji dodatak ekipi je talentirani skladatelj i svirač usne harmonike, višestruki dobitnik Porina, Tomislav Goluban. Već su u prodaji ulaznice po cijeni od 25 eura.


Nastavite čitati

Pula
 

Polaganjem vijenaca obilježen Dan pobjede nad fašizmom i Dan Europe

U ime Grada Pule vijenac su položili predsjednica Gradskog vijeća Marija Marković-Nikolovski, gradonačelnik Filip Zoričić i zamjenik gradonačelnika Bruno Cergnul, u ime Istarske županije župan Boris Miletić, predstavnici Udruge antifašističkih boraca i antifašista Grada Pule, a događaju su prisustvovali i predstavnici MUP-a, braniteljskih udruga i nacionalnih manjina

Pula
 

Dostavite prijavu za sufinanciranje projekta zamjene krovnih pokrova koji sadrže azbest s lokacija na području Grada Pule

Pravo na korištenje nepovratnih novčanih sredstava Grada Pule može ostvariti fizička osoba, vlasnik/suvlasnik, odnosno upravitelj zgrade na zahtjev suvlasnika/upravitelja zgrade, za zamjenu pokrova koji sadrži azbest, isključivo za jednu zgradu koji se nalazi na području Grada Pule ili fizička osoba, vlasnik/suvlasnik jedne katastarske čestice na području Grada Pule na kojoj se nalaze azbestne ploče spremne za zbrinjavanje/ odvoz

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.