Kultura

U 21 sati

Strast i emocije flamenca u La Resistance: Večeras nastupaju Nina Ćorić, Mitja Obed i Teo Mandžuka

Cjelodnevni program posvećen flamencu počinje u 14 sati radionicom plesa koju će voditi Mitja Obed


 
1 min
Istra24

Cjelodnevni program posvećen flamencu počinje u 14 sati radionicom plesa koju će voditi Mitja Obed

Nakon 11. Flamenco festivala u Zagrebu, Pula je ovu subotu 20. travnja po prvi put centar flamenca u Hrvatskoj.

Na veliku pozornicu La Resistancea iza Arene dolaze Nina Ćorić, Mitja Obed i Teo Mandžuka koji će publici predstaviti strast, udvaranje, ples i emocije flamenca. Cjelodnevni program posvećen flamencu počinje u 14 sati radionicom plesa koju će voditi Mitja Obed, a navečer s početkom u 21 sat kreće koncert ovog jedinstvenog trojca.

Nina Ćorić, jedna od rijetkih flamenco izvođačica u Hrvatskoj, predstavila nam je što očekuje pulsku publiku. "Pozvala bih sve one koji nikad nisu vidjeli flamenco uživo i one koji to vole da dođu u subotu na naš koncert i radionicu. Bit će sigurno puno emocija. Svaki put je tako, a mi ćemo stvarno dati najbolje od sebe, kao i svih ovih godina da predstavimo flamenco najbolje što možemo.

Vezano uz radionicu Nina Ćorić je rekla: "Vodi ih Mitja Obed, plesni pedagog koji djeluje na području Slovenije i Hrvatske. Tako da za sve one koji žele ući u svijet flamenca, Mitja je tu da ih uputi. Nadam se da će se s vremenom izgraditi plesna scena kako bi se popularizirao flamenco što je više moguće jer su realno danas umjetnici dostupniji za edukacije."


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.