Kultura

ZBOG BOLESTI IZVOĐAČICE

Otkazana predstava "Funeral for my 30's" u Pazinu

Novi termin izvedbe organizatori će objaviti uskoro. Ovom predstavom autorice Sabine Perry, u izvedbi Koraljke Begović, trebao se obilježiti Svjetski dan plesa


 
1 min
Istra24

Novi termin izvedbe organizatori će objaviti uskoro. Ovom predstavom autorice Sabine Perry, u izvedbi Koraljke Begović, trebao se obilježiti Svjetski dan plesa

Zbog bolesti izvođačice otkazana je izvedba predstave "Funeral for my 30's"  koja je bila na programu u ponedjeljak u  20 sati u velikoj koncertnoj dvorani Spomen doma Pazin.

Novi termin izvedbe organizatori će objaviti uskoro.

Ovom predstavom, autorice Sabine Perry, u izvedbi Koraljke Begović, trebao se obilježiti Svjetski dan plesa.

Nakon predstave "Funeral for my 20's" i daljnjeg razvoja ideje o pokapanju određenog perioda života, koreografkinja Sabina Perry u svojoj 41. godini života osvrnula se na proteklo desetljeće.

Na događaje koji su obilježili to razdoblje, koje je proživjela i za koje smatra da simboliziraju 30-te godine ne samo njezinog života već su vezani i za iskustva brojnih drugih žena. Promatrajući razdoblje jedne epohe prožete različitim nadanjima, boli, užicima, gubicima, ispunjenjima ali i brojnim bezizlaznim poteškoćama iskopava se prošlost kako bi se još jednom proživjela, prikazala na pozornici i nakon toga zauvijek pokopala. U suradnji s plesačicom Koraljkom Begović nastao je kolaž događaja, iskustava i emocija, individualnih i kolektivnih te propitivanje tridesetih godina jedne žene.


Nastavite čitati

Istra
 

Teško ozlijeđen biciklist

Nesreća se dogodila kada je 62-godišnjak upravljao biciklom kolnikom Ulice Selo. Vozač je u jednom trenutku prilikom prelaska biciklom na nogostup, izgubio nadzor nad biciklom te pao na nogostup. Ozlijeđenom muškarcu pružena je pomoć u pulskoj bolnici gdje je zadržan na liječenju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.